Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2012

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "MADE IN TURKEY" – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Χρυσαυγίτικα μπλουζάκια "made in Turkey" κι εδώ η τουρκική εταιρεία "Yunus Tekstil" που τα φτιάχνει -δηλαδή που έχει τον "τουρκοφάγο" Μιχαλολιάκο πελατάκι της: http://yunustekstil.com/index-tr.html
Είναι μετά να μη γελάς μετά όταν τους βλέπεις να αντιδρούν "πατριωτικά" για τα τούρκικα σήριαλ;
{SPY}
https://www.facebook.com/JUNGLE.Report
ΠΡΕΖΑ TV
30-8-2012

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΑDE IN TURKEY KAI ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ MADE IN ISRAEL..

Ανώνυμος είπε...

αφεριμ! αλτιν σαφακ! κομουνιστ γκιτ! αναρσι ντεφολ!

ΥΓ.1 λες και δεν ξεραμε πως μια ζωη οι ellines ethnikistes ειναι γιουσουφακια των Τουρκων και των Αμερικανων - το 1974 τσιμπούκια τους επαιρναν στην Κυπρο

ΥΓ2. γιενιναζί ανε σικεϊμ!

Ανώνυμος είπε...

Η γελοιότητα δεν έχει όριο. Αυτοί που φοράνε t-shirts από Τουρκία μεριά δεν είναι που σκίζονται για τους Έλληνες και δεν γουστάρουν τους ξένους; Αλλά είπαμε, η βλακεία είναι ανίκητη.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά βλέπω χαρτάκι μπλούζας να στέκεται χωρίς ραφή!Ρε πάρτε το χαμπάρι τα ίδια χάλια με τους χρυσαυγήτες είστε.Μυαλό μηδέν αμφότεροι.

Ανώνυμος είπε...

9:25 μ.μ.

Άστο ψηλέ, το γάμησες και ψόφησε! Aν είσαι γκάβακας πάνε σε γιατρό. Δες την φωτό από κοντά και μια χαρά ραμμένο είναι το "χαρτάκι" (ετικέτα).

Ρε ρε ρε, τα δρώμενα τα χρυσαύγουλα, τρολλάρονται μόνα τους χαχαχαχαχαχαχα. Και τσολιαδάκια made in Japan που έλεγε και ο μέγας Πανούσης! Έπη λέμε, μέγιστα χαχαχαχαχαχαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

ετσι ειναι. Οταν τυπωνουν αφισες σε ελληνικα τυπογραφεια, πάνε οι άπλυτοι και τα σπάνε. Ποιος μαλακας θα δεχθει να τυπωσει μπλουζακια τους και μετα να του σπασουν το μαγαζι οι"προοδευτικοι"???

Ανώνυμος είπε...

Xαχαχαχαχα, ρε τι άλλο θα πείτε ρε; ΠΟΣΟ ΡΟΜΠΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ χαχαχαχαχα!! Mην λέτε άλλα ρε δρώμενα, περισσότερο ρόμπα γίνεστε!

Για σένα 10:56μμ, είσαι ΘΕΟΣ, τέλος.

- Υπάρχει ρε τσισγέλοιε αφίσα ή μπλούζα με... υπογραφή έτσι ώστε να ξέρει κανείς που τυπώθηκε και να σπάσει το μαγαζί;
- Έστω και ότι τους τα σπάνε, γιατί ρε ανθυποανύπαρκτε δεν τα πήγατε τα μπλουζάκια στους αδελφούς σας τους Σέρβους ή αλλού για τύπωμα; Στον μεγαλύτερο εχθρό σας ρε; Μόνο Τουρκία δηλαδή τυπώνουν μπλούζες;
- Από την μία γαμώ την Τουρκία και από την άλλη τους στηρίζετε; ΜΟΝΟ εσείς όμως ε;
- Από την άλλη λογικότατο, και το 1941-1944 τους Ναζί (κατακτητές) γλύφατε, το 1974 δώσατε την Κύπρο πιάτο στους Τουρκούς και άλλα πολλά, μια ζωή πουτανάκια των δυνατών, του συστήματος δηλαδή!
- Αλήθεια τώρα που είπα για Κύπρο, τα άλλα τα εθνομαλακιστήρια του Ε.ΛΑ.Μ., τι λένε που οι αδελφοί τους οι χρυσαυγήτες δίνουν δουλειά σε τούρκικες εταιρείες;

Δεν υπάρχει ρε αυτό το φέσι μπουχαχαχαχαχαχαχα!!!!! EPIC TROLLING, να είσαι καλά ρε, γελάσαμε και απόψε!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Η συμπυκνωμένη ηλιθιότητα είναι γεγονός. Το νου σας όμως οι πραγματικοί πατριώτες Δημοκράτες αυτό δεν είναι άλλοθι για να είμαστε χαλαροί. Τα τάγματα εφόδου λιντσάρουν κόσμο και παρόλη την γραφικότητα την βλακεία την αμορφωσιά και την βαρβαρότητα, τα αποτελέσματα του φασισμού είναι αληθινά και μας αφορούν όλους . και τον Χίτλερ όταν έστηνε τις πρώτες καρναβαλίστικες παρελάσεις του ο κόσμος χάζευε. Πάτημα στον φασισμό από όπου και αν προέρχεται . Θέλουμε μέλλον για τον τόπο και όχι να μας διαλύσουν την ζωή οι συμμορίες των ποινικών.

Ανώνυμος είπε...

τι σκαρφίζεται το σύστημα για να κάμψει τη θέληση 500.000 Ελλήνων

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ 2:38 συνήθως αποφεύγω να κάνω σχόλια αλλά για σένα κάνω εξέρεση μπας και ξεστραβωθείς και δείς ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ μαλάκας είσαι .

Δεν θέλω να σε τρομάξω και να μην μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ .
Υπάρχει μόνο το ριμάδι το κεφάλι σου που αν δεν το βάλεις να δουλέψει παντα θα τα φορτώνεις σε κάποιον άλλο (στην προκειμένη περίπτωση στο σύστημα) .

Παρακολούθησε το βίντεο παρακάτω ΕΙΔΙΚΆ ΑΠΟ ΤΟ 5:00 ΛΕΠΤΌ ΚΑΙ ΜΕΤΆ να δείς που σε περιγράφει ο Δανέζης .

http://www.youtube.com/watch?v=LzWLJAySVCg

Ανώνυμος είπε...

Σε δύο διαδοχικές εκλογές ο λαός μίλησε προς λύπη ΟΛΟΥ του συστήματος

Ανώνυμος είπε...

όσο για τους χαρακτηρισμούς σου δείχνει το επίπεδο των επιχειρημάτων σου. εγώ μπορώ να ου δώσω την χει΄ροτερη ύβρη. Μπορώ να σε πω κουμουνιστή,δηλαδή κάτι σχετικό με ναζιστή αν γνωρίζεις ιστορία

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί Έλληνες ψήφισαν Χρυση Αυγή για αντίδραση στο σάπιο σύστημα, δεν προτίμησαν όμως κουμουνιστικά σχήματα όπως του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι συστημικά κόμματα και γιατί οι ΈΛληνες αγαπούν την πατρίδα τους.