Τρίτη, Αυγούστου 28, 2012

ΟΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΦΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-


Συλλεκτική φωτογραφία από το 2003, με τους χρυσαυγίτες να διαδηλώνουν κατά του πολέμου κρατώντας ιρακινές σημαίες. Σήμερα συνεχίζουν να τους δείχνουν την αλληλεγγύη τους δολοφονώντας τους στους δρόμους της Αθήνας....
https://www.facebook.com/JUNGLE.Report 


Ένας νεαρός Ιρακινός δολοφονήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 04:37, στην οδό Αναξαγόρα 17.
Η σορός έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι) και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δράστες είναι 5 άτομα, που επέβαιναν σε 4 μοτοσικλέτες και λίγο πριν, στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.  
24h NewsRoom

ΠΡΕΖΑ TV
28-8-2012

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάντα στην υπηρεσία των γερμανικών συμφερόντων - και εναντίον των νικητών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου...

Οι οπαδοί δεν το γνωρίζουν, η ηγεσία της όμως οργανώνει το μισθοφορικό στρατό των Γερμανών στην Ελλάδα. Την 5η φάλαγγα που θα αναλάβει να προστατεύσει τους πιθανούς γερμανικούς στόχους σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και να προκαλέσει -αν χρειαστεί- ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα τύπου 1945, αν η Αριστερά δείξει ότι ενισχύει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά της!

Αλλίμονο στους πιτσιρικάδες που νομίζουν ότι πυκνώνοντας τις τάξεις της υπερασπίζονται την Ελλάδα! Έτσι νόμιζαν και κάτι άλλοι δύστυχοι που είχαν προστρέξει στο ΕΑΜ πριν 60 χρόνια -και πρόδωσαν τα καλύτερά τους χρόνια...

Ανώνυμος είπε...

Άρε μουνόσκυλα Χρυσαυγιτάκια πως γίνεται και δεν έχει ούτε ένα δικό σας σχόλιο το θέμα όταν δε σας παίρνει ε?

Κότες λυράτες

ΚΟΚΟΚΟΚΟ ΚΟΟΟΟΚΟΚΟΚΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

Αν δεν απαντήσετε μέσα σε 1 ώρα οι μάνες σας τον παίρνουν. Κι όταν λέω να απντήσετε όχι μόνο σε μένα. Οκ μπινελικώστε με. Στο άρθρο να απαντήσετε θέλω. Μελλοθάνατοι..

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε αναρχίδια.... το κακό που είναι?
Η ΧΑ διαδήλωνε τότε, επί επιθέσων των αμερικανογερμανοτοκογλύφων στην χώρα εκείνη.
Νο ίζετε ότι είναι ηλίθιος ο κόσμος και πάτε να τον δουλέψετε;

Ανώνυμος είπε...

γαμω τα μυαλα οι κρητικοι. αντι να χτυπησουν τα γραφεια του πασοκ που μας εφερε το μνημονιο, εκλεψε, ρημαξε,
χτυπανε την χ.α. που δεν ψηφισε κανενα μνημονιο, και δεν εκλεψε και δεν ρημαξε.
να χαιρεστε τα μυαλα σας οι κρητικοι.
μπρααααααβο! ζητω η κρητηηηηηηη!

Ανώνυμος είπε...

Παρακάτω..

Εξηγώ γιατί είσαι και βλάκας:

Οκ τότε διαδήλωνε. Ορθώς.
Τώρα γιατί σφάζει αυτούς που φύγανε να γλιτώσουν απ τους βομβαρδισμούς εναντίον των οποίων τότε διαδήλωνε?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή εισέβαλλαν στην Ελλάδα και βιάζουν και σκοτώνουν? Μα είναι αυτός λόγος να τους κυνηγάει έτσι?

Ανώνυμος είπε...

7:23

Οι Γερμανοί ΔΕΝ συμμετείχαν διότι απαγορεύεται ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ να έχουν στρατό!

ΜΗΝ ανακατεύσαι αφού δεν γνωρίζεις και ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Λες ψέμματα αναρχίδι. Οι γερμανοί συμμετάσχουν πάντα κανονικά μαζί με τους τοκογλυφοαμερικάνους. Βλέπε εδώ.....

http://en.luna.tv/search.aspx?q=%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1+f-16+%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD+%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B1+%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%BA&d=&s=0&channel=top&ptn=7c6edcfd-dc32-c8f4-280d-26ea3f17b040

Ανώνυμος είπε...

8:06
Άνοιξα το link που δίνεις.
Έχει μέσα ό,τι θέλει κανείς -ακόμη και μαθήματα Γερμανικών- facebook τρελλαμένων, επιθέσεις τούρκικων αεροπλάνων σε κουρδικές περιοχές στο Βόρειο Ιράκ -των αιώνιων συνεργατών των Γερμανών σε όλες τις παγκόσμιες αθλιότητες, ίσως αυτό να είδες και να μπερδεύτηκες-επιθέσεις γερμανικών αεροσκαφών σε σερβικές περιοχές στη διάρκεια του ΝΑΤΟικού πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία -γερμανικής έμνευσης όπως ίσως ΔΕΝ θα γνωρίζεις- εκτός ΕΚΤΟΣ από αυτό που ισχυρίζεσαι: επιθέσεις πολεμικών αεροσκαφών στο Ιράκ του Σαντάμ Χοσεϊν.

Άλλα επιχειρήματα με βρισιές έχεις?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν κοιτάτε το πανό που κρατάει ο τύπος? "Πόλεμος στον πόλεμο των Αμερικανών και των Σιωνιστών" Δε λέει των Γερμανών. Γίνεται οι Γερμανοί να είναι μαζί με τους Σιωνιστές? Η με τους Άγγλους και τους Γάλλους? Μαλακίες θα λέμε τώρα?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΤΕ Η Χ.Α ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.
ΤΩΡΑ ; ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ. ΠΟΥ ΛΟΓΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ;
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ Κ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΗΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟ(Υ)ΛΗ.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Η ΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.

ΧΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ είπε...


Mάγκες ανακάλυψα κάτι ελληνικά σημαιάκια made in china που είναι ότι πρέπει για κωλόχαρτο. Τα πουλάνε στην Αθηνάς με το κιλό.

Άλλη κάβλα να σκουπίζεσαι με την γαλανόλευκη ρε παιδί μου, νιώθεις να ρέει η ελληνικότητα και το DNA της φυλής μαζί με το σκατό.

Έχω βάλει και τηλεόραση στην λεκάνη απέναντι, που με σύστημα όταν μπάινεις στην τουαλέτα αρχίζει και παίζει αυτόματα βίντεο από τα σκηνικά στα Ίμια το 1996. Πως σε κάτι άλλες κυριλέ τουαλέτες έχει μουσική; Σε μένα έχει τα κομμάντα. Όπως πέφτει λοιπόν το ελικόπτερο, έτσι με δόξα και τιμή, αρχαιοελληνικά πάντα, πέφτει με παφλασμό και δέος η κουράδα.

ΧΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ούτε και τότε. Το πανό δεν είναι της Χρυσής Αυγής. Πατριωτικό Μέτωπο υπογράφει! Είναι αυτοί που λένε τους Χρυσαυγίτες ότι έχουν γίνει καθεστωτικοί, και διορίζουν τους δικούς τους, και είναι γιά φτύσιμο, και τέτοια...

Εν πάσει περιπτώσει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής από τότε έως τώρα κατάλαβε ότι με "διεθνιστική" ρητορική δεν επρόκειτο να πάει μακριά κι εκμεταλλεύτηκε θαυμάσια τις ιδέες του Καρατζαφέρη γιά τους λαθρομετανάστευση προσπαθώντας να αποφύγει τις κωλοτούμπες του σε οποιοδήποτε άλλο θέμα, μένοντας αμετακίνητη στις "θέσεις" της και προσπαθώντας να εξαφανίσει το φιλοναζιστικό της παρελθόν.

Δυστυχώς τα στελέχη της δεν φαίνονται ικανά να υποστηρίξουν τη νέα "καθαρή" εθνικιστική αντίληψη και παραμένουν απλοί τραμπούκοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΓΓΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ "ΑΛΛΑΧ" ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ....

http://www.xryshaygh.com/

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΑ λέει έξω όλοι οι λαθρομετανάστες και να ξαναγυρίσουν οι δουλειές στους έλληνες.
Οι αναρχικοί βρίζουν την Ελλάδα.

Ωραία. Ας αποφασίσει ο κάθε νέος που του ταιριάζει να ενταχθεί.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Makis είπε...

Για να μην λέμε βλακείες , εγώ είμαι υπέρ αυτής της ευγενικής πράξης , αλλά δεν γίνεται από την μία να υποστιρίζεις μια ομάδα ανθρώπων και από την άλλη να τους μαχαιρώνεις ;/ .. αν είναι προδότες οι άλλοι τότε η χ.α τι είναι ?? τα χιτλερικά απομηνάρια σας γαμώ . Μακάρι να υπήρχε πραγματικά ένα κόμμα / κίνημα αλληλεγγύης και ανεξαρτησίας ( όσο γίνεται) της χώρας μου . Ξυπνήστε εσείς που το παίζεται χ.α ή κκ.ε ( επίσης χούντα ) , δείτε λίγο τι γίνεται γύρω σας , πόσοι αθώοι την πληρώνουν αυτή τη στημένη κόντρα μεταξύ 'ιδεών' .

Ανώνυμος είπε...

8 59 απαντησε στον 8 49 ξεκαθαρα κ ασε τον προλογο.