Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2012

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!


ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ!!!
Αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ένα από τα μέτρα που προβλέπεται στο βασικό σενάριο των 11,6 δισ. ευρώ που έχουν ήδη στα χέρια τους οι πολιτικοί αρχηγοί και θα συζητηθεί την Παρασκευή στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Προκειμένου να ενισχυθούν τα έσοδα των συγκοινωνιακών φορέων κατά 40 εκατ. ευρώ την επόμενη διετία, η κυβέρνηση σχεδιάζει να ακριβύνει τα εισιτήρια κατά 25%, από την αρχή του 2013.
Έτσι, το ενιαίο εισιτήριο (για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς) θα κοστίζει 1,75 - 1,80 ευρώ από 1,40 ευρώ σήμερα.
Η τιμή του εισιτηρίου σε λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ θα αυξηθεί σε 1,50 ευρώ από 1,20 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια με μειωμένη τιμή (φοιτητών, πολυτέκνων, κ.ά.) θα ακριβύνουν σε 0,90 ευρώ από 0,75 ευρώ σήμερα.
Ανάλογες αυξήσεις θα υπάρξουν στα εισιτήρια του προαστιακού σιδηρόδρομου και των τρένων του ΟΣΕ.

Μίκα Κοντορούση
http://news247.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
31-8-2012

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε είχαμε εισπράκτορες και στα λεωφορεία και στον ηλεκτρικό και παντού κι είχε ψωμί ένα σωρό κόσμος και βέβαια δεν επέβαινε κανένας τζάμπα.
Κάποιοι άθλιοι πολιτικοί πήγαν και τους κατάργησαν.
Και όποιος θέλει σήμερα ταξιδεύει τζάμπα, κυρίως οι αλλοδαποί - άντε να τολμήσει κανείς να τους ζητήσει εισητήριο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Να επανέλθουν σε ΟΛΑ τα ΜΜΜ οι ελεγκτές, όπως είμασταν τότε και να ξαναβρούν τις δουλειές τους οι απολυμένοι ελεγκτές και να πληρώνουν όλοι εισιτήριο.

Επίσης ένα σωρό κόσμος είχε μια δουλίτσα ως θυρωροί πολυκατοικιών. Τους κατήργησαν οι άθλιοι πολιτικοί. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κι εδώ να βγει νόμος κάθε πολυκατοικία να έχει υποχρεωτικά θυρωρό.

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστή άποψη

Ανώνυμος είπε...

Δουλεια για καθε τεμπελοσκυλο εννοεις 739.
Οχι ρε να κατσουν σπιτι τους ολοι.
Ηλεκτρονικο εισητηριο και στην μιση τιμη χωρις κοπριτες ελεγκτες εκτυπωτες πωλητες και σουλατσαδορους.
Και καμερα στις πολυκατοικιες αντι για δυο θυρωρους.
Κι οποιος κοπριτης θελει δουλεια να παει στη φαμπρικα.
Ευρωπαικα συστηματα.
Εξω οι ιδεολογοι του Χοτζα απ την Ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα δεν ειναι οι λαθρεπιβατες.Το προβλημα ειναι οτι καθε λεωφορειο δινει δουλεια σε 3 ατομα χρησιμα για την λειτουργια του και αλλους 10 κοπριτες απο πισω που κανουν και καλα υποστηρικτικη εργασια.Ετσι το εισητηριο φτανει τα 3,5 με 4 ευρω το ατομο (γιατι οσα παιρνει απο τους επιβατες αλλα τοσα παιρνει απο το κρατος)Το σωστο κοστος εισητηριου ειναι γυρω στα 0,80 με 1 ευρω.Τα αλλα ειναι κλεψια της κρατικης μαφιας.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι η βρώμα μέσα στα λεωφορεία με τόσους λαθρομετανάστες που στιβάζονται. Πως να ταξιδέψει κανείς μέσα στο λεωφορέιο με αυτές τις συνθήκες;

Ανώνυμος είπε...

Οι λ/μ διατί δεν πληρώνωσιν εις το μετρόν εισητήρια; Είναι νόμιμον αυτό;
Θα το ανεχόμεθα διά πολύ ακόμα;

Σήκω επιτέλους λαέ, γιατί παρατράβηξε το δούλεμα των λαθρομεταναστών που ζητάνε να τα πληρώνεις όλα εσύ κι τούτοι να μη δίνουν δεκέραν τσακιστήν.

Ανώνυμος είπε...

9 26 TA EΥΡΩΠΑΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;
100 % ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΝ 7 39.

Ανώνυμος είπε...

Λευτεριά στις σκλαβωμένες πατρίδες Ιωνία, Πόντο και όλη την Ελληνική Μικρά Ασία. Η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Κωσταντινούπολη

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΠΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΩΡΑ!!!

EAM ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μια ειναι η λυση:
1.Κατεβαζουμε απο το τιμονι καθε δεκοτζη ζητιανο που απεργει καθε τρεις και λιγο και παιρνει 3000-4000 μικτα
2.Βαζουμε ιδιωτικο υπαλληλο οδηγο επαγγελματια που παιρνει 1000 ευρω και λεει και ευχαριστω.
3.Βαζουμε το εισητηριο 1 ευρω να μπορει να πηγαινει ο κοσμος στην δουλεια του.

Ανώνυμος είπε...

Συνοψιζω ολα τα παραπανω:
1.Μειωνουμε τους μισθους των οδηγων και παραδιδουμε τα ΜΜΜ στους ιδιωτες.
2.Βαζουμε εισπρακτορες(δλδ ρουφιανοκηφηνες) σε καθε λεωφορειο για να μην υπαρχουν τζαμπατζηδες(ανεξαρτητα αν η αγοραστικη δυναμη εχει πεσει στα επιπεδα του 78΄).
3.Βαζουμε καμερες και θυρωρους σε ολες τις πολυκατοικιες(ασχετο γενικως,αλλα αν εισαι χαφιεδακος ταιριαζει).
4.Διωχνουμε τους "λαθρο"μεταναστες,αφου τους κανουμε μπανιο,γιατι αυτοι ακριβυναν τα εισητηρια και εφεραν την τροικα στην Ελλαδα.Μαζι με αυτους παιρνουν ποδι και οι ιδεολογοι του Χοντζα(αυτον που τον ξεθαψατε παλι).
5.Ετοιμαζομαστε να παρουμε την πολη(παρολο που εχει πληθυσμο μεγαλυτερο απο ολη την Ελλαδα).
6.Ή ακολουθουμε την λυση του 1:43 π.μ. και ξεμπερδευουμε.

Υ.Γ. Ο ΓΑΠ μπροστα σας ειναι τερας εφυιας.Κυριοι το μυαλο το εχουμε για να το λειτουργουμε,δεν το εχουμε μονο για ισορροπια.
Υ.Γ.2 Στο εργαστηριο πειραματοζωων που κατοικειτε σας επιτρεπουν να μπαινετε στο διαδυχτιο?



Ανώνυμος είπε...

Συνοψιζω ολα τα παραπανω:
1.Αυξανουμε τους μισθους των οδηγων στα 5 χιλιαρικα ωστε να γινουμε χωρα αξιοζηλευτη σαν το Καταρ.
2.Δεν βαζουμε εισπρακτορες - τους αφηνουμε στα γραφεια να παιζουν πασιεντζα γιατι κινδυνευουν να φανε ξυλο απο αγανακτισμενους (ανεξαρτητα που εχουμε ακριβοτερο εισητηριο απο γερμανους ολλανδους).
3.Δεν βαζουμε καμερες πουθενα (οπως οι μαλακες ευρωπαιοι) γιατι εχουμε 10 χιλιαδες μηχανοβιους αστυνομους να κανουν γυρες και μας κοστιζει πιο πολυ (αρα αυξανεται-φουσκωνει το αεπ μας) και για να μην μας βλεπει ο μεγαλος αδερφος οπως λενε και οι παπαδες.
4.Φερνουμε κι αλλους μεταναστες αφου οι Ελληνες δεν γενανε και το Ικα θελει κοροιδα να δουλευουν για ενσημα και ενα πιατο φαι στους εργολαβους.
Υ.Γ. τελικα εχεις δικιο ολοι οι αλλοι λενε μαλακιες και εσυ εισαι εξυπνος

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά με τις βλακείες που γράφουν κάποιοι από πάνω!

Αυτή τη στιγμή το εισιτήριο ακριβαίνει σε απίστευτα ύψη, ο κόσμος στο τέλος θα πρέπει να μένει νηστικός για να πληρώνει εισιτήριο, οι ελεγκτές είναι βύσματα που διορίζονται για να ταλαιπωρούν το κοσμάκη αλλά δε τολμάνε να μιλήσουν σε λαθρο, να πάνε επιτέλουν το εισιτήριο πίσω στο 1 ευρώ (και πολύ είναι κι αυτό) για να μπορεί ο κόσμος να το πληρώσει ευκολότερα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Θα συνεχισω να κυκλοφορω τσαμπα... και ας τολμησει ελεγκτης να μου ζητησει το λογο...

Θα γινω "λαθρος" Ελληνας, θα λεω οτι ειμαι απο το πακισταν (αν και δεν μοιαζω, εδω οτι δηλωσεις εισαι...) και ετσι θα απολαμβανω τα παντα τσαμπα, ΜΜΜεταφορας/Νοσοκομεια κ.λ.π.

Ξ Υ Π Ν Ε Ι Σ Τ Ε
Βρειτε τροπο να επιβιωσετε, οι πολιτικοι ειναι για κλωτσιες, νοιαζοντε μονο για το τομαρι τους και τα "δικα τους παιδια", για σας χεστηκανε αν βγειτε ζωντανοι απο την κριση που αυτοι δημιουργησαν και σας ζητανε να την πληρωσετε εσεις ενω αυτοι συνεχιζουν να τρωνε με χρυσα κουταλια...
Τι λετε, να τους αφησουμε ή να τους τα βαλουμε στον κωλο;;;!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ελπίδα της Ελλάδος είναι τα νιάτα της Χρυσής Αυγής, μόνον αυτοί

Ανώνυμος είπε...

Πρωτεύσουσα της Ελλάδας είναι η Κωνσταντινούπολη. Όταν η Πόλη κατακτήθηκε οι οθωμανοί ήταν λίγες χιλιάδες και η πλειοψηφία των κατοίκων της Αυτοκρατορίας Ελληνικοί πλυθησμοί που εξισλαμίσθηκαν. Το μεγαλείο της Ελλάδας θα κυριαρχήσει ξανά στα ελληνικά χώματα της Μικράς Ασίας.

Ανώνυμος είπε...

Ιδιοτικοποίηση των Μέσων Μεταφοράς και έλγχος των εισητηρίων όλων από τον οδηγό.Δεν θα πληρώνουν μια ζωή τα κορόιδα στην Ελλάδα,η νομιμοποίηση του αντικοινωνισμού και της παρανομίας είναι πέραν από κάθε λογική ακόμη και των κοινωνιών των πρωτανθρώπων

Ανώνυμος είπε...

Αντικοινωνισμός είναι να ανεβάζεις το εισιτήριο στα ύψη, πως θα το πληρώσει ο άνεργος κι ο χαμηλόμισθος; Επειδή οι πολιτικοί κυκλοφορούν με λιμουζίνες νομίζουν ότι όλοι έτσι είναι;

Ανώνυμος είπε...

Το εισητηριο πρεπει να ει τρια ευρω γιατι οι οδηγοι θελουν 5 βασικους μισθους για να ζησουν.Δεν ειναι ζωα να παιρνουν 1 βασικο