Κυριακή, Ιουλίου 15, 2012

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ


Άναυδοι διαβάσαμε σήμερα στην ιστοσελίδα eglimatikotita.gr, ότι στην Παροικία της Πάρου οι αστυνομικοί εντόπισαν γάτες σκοτωμένες και στοιβαγμένες σαν σαρδέλες σε ψυγείο (και μάλιστα στη συντήρηση) σ’ ένα σπίτι, στο οποίο διέμεναν Πακιστανοί!
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που αρέσκεται σε τέτοιες «ειδήσεις» προκειμένου, να αποδείξει τη βλαπτική δράση των μεταναστών και στο περιβάλλον και στους συνανθρώπους τους, συνέχισε την γλαφυρή περιγραφή «γεγονότων», που ποτέ δεν έγιναν…



Το www.zoosos.gr επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα με το Αστυνομικό Τμήμα Παροικιάς. Ρωτήσαμε τον αστυνομικό Δημήτρη Λώλο, αν η είδηση ισχύει. Ο ίδιος την διέψευσε και μάλιστα μας παρέπεμψε στον διοικητή του τμήματος, Γιώργο Αβραμίδη, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του διέψευσε το δημοσίευμα.


Ούτε τέτοια καταγγελία υπάρχει, ούτε η Αστυνομία έκανε έφοδο σε σπίτι στο οποίο να εντοπίστηκαν γάτες στο ψυγείο.


Έχουμε πει ξανά και δεν θα βαρεθούμε, να το γράφουμε. Εγκλήματα εις βάρος των ζώων στην Ελλάδα γίνονται καθημερινά, όμως σε αυτά πρωταγωνιστούν κυρίως γνήσιοι Έλληνες, απόγονοι του Περικλή και της Ασπασίας.


Και στο νησί της Πάρου γίνονται εγκλήματα εις βάρος των ζώων, όμως το να κατασκευάζει κάποιος εγκλήματα, γεγονότα και να τα παρουσιάζει με τέτοιο τρόπο, για να πλήξει μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων είναι το λιγότερο ανήθικο και στην κυριολεξία φασιστικό.


Στο www.zoosos.gr πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο θέμα της σφαγής των ζώων συντροφιάς, αν και εφόσον αυτό αποδεδειγμένα συμβαίνει κάτι, που φυσικά δεν αποκλείεται, αφού το κρέας του σκύλου και της γάτας σε κάποιες χώρες της Ασίας καταναλώνεται νόμιμα.


Ο νόμος στην Ελλάδα φυσικά το απαγορεύει, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν διαφέρει σε τίποτα η σφαγή των γατιών και των σκυλιών από την σφαγή αρνιών, κατσικιών, χοιρινών και μοσχαριών κ.ά. ζώων, τα οποία καθημερινά τρώμε όλοι εμείς.


Ή είναι έγκλημα, να σφάζουμε και να τρώμε όλα τα είδη των ζώων ή δεν είναι. Και φυσικά αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα στα χέρια ακροδεξιών, φασιστών, εθνικιστών και νεοναζί (εντός και εκτός Βουλής), για να δείξουν πόσο κακοί είναι οι ξένοι, που τρώνε ακόμα και τα σκυλιά και τα γατιά μας, ενώ οι δικές μας διατροφικές συνήθειες είναι η αιτία, που κατακρεουργούνται χιλιάδες είδη ζώων και της ήρεμης και της άγριας πανίδας…


Όμως υπάρχει και η αντίθετη άποψη, που τονίζει, ότι στην Ελλάδα δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την σφαγή των παραγωγικών ζώων, ας σώσουμε τότε αυτά, που ο νόμος ούτως ή άλλως απαγορεύει, να σφάζονται και να τρώγονται από τους ανθρώπους.


Είναι βέβαιο πως πρόκειται για ένα τεράστιο θέμα, που όταν τίθεται προς συζήτηση ξεσηκώνει θύελλες και χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως!


Με αφορμή αυτό το αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμα τονίζουμε το αυτονόητο, ότι δηλαδή δημοσιογραφία δεν είναι η κατασκευή ψευδών ειδήσεων. Ρεπόρτερ δεν είναι εκείνος, που γράφει ό,τι τον βολεύει, αλλά ό,τι συμβαίνει.


Όλα τα άλλα είναι φασισμός!


Ολόκληρο το ψευδές δημοσίευμα και οι απεικονίσεις (γιατί τα γραπτά μένουν)
http://www.zoosos.gr/article/2279/den-vrethekan-gates-stoivagmenes-se-psugeio-pakistanon-sten-paro



ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ EGLIMATIKOTITA.GR
Οι πακιστανοί τελικά δεν πρόλαβαν να τις φάνε όλες τις γάτες που είχαν μέσα στο ψυγείο στην Παροικιά...Τους έπιασε η αστυνομία..
http://www.eglimatikotita.gr/2012/07/blog-post_5294.html



ΠΡΕΖΑ TV
15-7-2012

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://makeleio.gr/images/Iounios/adespota-lathro.jpg
http://images.newsnow.gr/15/153610/epixeirisi-tis-omadas-z-se-steki-lathrometanaston-gia-na-sothei-skylos-apo-sfagi-1-315x236.jpg
Και αυτές οι φωτογραφίες είναι παραπλανητικές έτσι;Καλά μιλάμε για τρελό έρωτα με τους λαθρομετανάστες!

Ανώνυμος είπε...

Για τους "Χριστιανούς" που μισούν τους λαθρομετανάστες.


«Πορεύεσθαι απ’ εμού οι κατηραμένοι εις το πυρ το αιώνιον το ητοιμασμένον τω διαβόλω και τοις αγγέλοις αυτού. Επείνασα γαρ, και ουκ εδώκατέ μοι φαγείν, εδίψησα και ουκ εποτίσατε με, ξένος ήμην και ου συνηγάγετέ με, γυμνός και ου περιεβάλετέ με, ασθενής και εν φυλακή και ουκ επεσκέψασθέ με.»

Ανώνυμος είπε...

Οι πακηδες ειναι οι καλυτεροι φιλοι του ανθρωπου.

Ανώνυμος είπε...

Ο 5:41 είμαι σίγουρος πως θα έτρωγε και τα παιδιά του αμα πεινούσε και δεν είχε να φάει....

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω 6.45 - εννοεις τον Πακη Παυλοπουλο της ΝΔ, ε?
αυτον που ψηφιζετε οικογενειακως, σωστα?

Ανώνυμος είπε...

Να γυρίσουν όλοι ο καθένας στη χώρα του. Δεν τους θέλουμε εδώ. Δεν θα ψοφήσουν τα παιδιά μας της πείνας για να χλαπακιάζουν εδώ αυτοί οι πονηροί, να μας κλέβουν τις δουλειές και να μας σκοτώνουν.
ΘΥΜΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

αν η νεα δημοκρατια δεν τους απελασει, θα ψηφισουμε μαζικα χρυση αυγη.

Ανώνυμος είπε...

@9:26 ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΙΟ, ψαχνω εδω κι ενα μηνα βοηθο για τα προβατα και δεν θελω να παρω Αλβανο, θελω μονο Ελληνα τσομπανη. Σε δινω 30 ευρω μεροκαματο + 2 σαντουιτς το μεσημερι, ερχεσαι?

δεν θελω να τα χλαπακιασουν αυτοι οι πονηροι, ουτε να τη κλεψουν τη δουλεια απο Ελληνα...

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει συμφωνώ να μην υπάρχουν ακρότητες αλλά τώρα αυτός ο παραλληλισμός προβάτου-σκύλου που κολλάει;

Ανώνυμος είπε...

Για το μαλακα της απο κατω ειδησης που πεταξε το σκυλι απο το μπαλκονι δε βλεπω ουτε ενα σχολιο,αλλα κατα τα αλλα ειναι ολοι φιλοζωοι και φοβουνται μην τους φανε οι πακιστανοι την ψιψινα.Και επειδη ειμαστε πολυ φιλοζωοι γι'αυτο το χειμωνα γινεται της πουτανας απο κυνηγους στα βουνα,δε μενει ουτε φτερουγα απο πουλι στη θεση της.Τουλαχιστον κοιταχτειτε στον καθρεφτη και πειτε:"Ειμαι ενας κομπλεξικος,μαλακας ρατσιστης".Δεν υπαρχει λογος να ψαχνετε για χιλιες δυο ηλιθιες δικαιολογιες.

Ανώνυμος είπε...

Παραμύθια από δήθεν φιλόζωους.Το δημοσίευμα δεν είναι ψευδές.
Οι πακιστανοί δεν πρόλαβαν να φάνε όλες τις γατούλες.
Η απάντηση από το eglimatikotita

http://www.eglimatikotita.gr/2012/07/blog-post_5294.html

Ανώνυμος είπε...

akoy dikaiologia xaxaxaxax
Η είδηση ισχύει με μια διαφορά:
Το συμβάν δεν έγινε πρόσφατα αλλά πριν ενάμισυ - δύο χρόνια περίπου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι το έγκλημα δεν έγινε.Αυτό σημαίνει πως δεν το μάθαμε όταν έπρεπε.

Ανώνυμος είπε...

πρόλαβαν και τις έφαγαν

Ανώνυμος είπε...

"Η απάντηση από το eglimatikotita"

ω βεβαια, και γαμω τα εγκυρα sites...

πιανουν κανεναν κοκκαλιαρη να κλεβει απ τα σκουπιδια "ο επικινδυνος ληστης Αχμετ Αχμετ 19 ετων απο το Νταχραν, προαστιο του Ισλαμαμπαντ..."

πιανουν 23 χρυσαυγιτες στην Καβαλα με τα καλασνικωφ, ενοχους για ληστειες τραπεζων "συνεληφθησαν 3 ΗΜΕΔΑΠΟΙ (σ.σ. οχι Ελληνες, δεν ακουγεται ωραια!) αγνωστων στοιχειων (σ.σ. παρολο που συνεληφθησαν!) που κατηγορουνται..."

αλλα αφου υπαρχουν μαλακες που το διαβαζουν, γιατι να μη τα γραφει :ρ

Κωνσταντίνος Α. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κωνσταντίνος Α. είπε...

Το θέμα που παρουσιάσαμε ΕΓΙΝΕ.
Όσο κι αν δεν σ αρέσει.Και φυσικά συνεχίζεται ακόμα και τώρα.Η είδηση δεν η απάντηση μας.Αλλά αυτό το κείμενο καταγγελία πριν από λίγες μέρες της φιλοζωικής εταιρείας προς την εισαγγελία για συνεχόμενα περιστατικά.Και αυτό εμείς το γράψαμε?
Βρες μου εστω και μια ανάρτηση μας... οτι παρουσιάσαμε είδηση για κακομοίρη που ψάχνει στασκουπίδια ως κοινο εγκληματία.Αλλιώς είσαι επαγγελματίας ψεύτης,φασίστας και βαλτός.
Και για την περίπτωση που αναφέρεις είμασταν από τους πρώτους που αναφέραμε ότι στην συμμορία της Βορείου Ελλάδας υπήρχε και συμμετοχή αστυνομικού μαζί με πλήρη ρεπορτάζ ποιοι ήταν και τι ακριβώς κάνανε.
Τέλος μ αρέσει που κάποιοι το παίζετε αντιφασίστες και αντιρατσιστές και σε όποιον δεν συμφωνεί με αυτά που πιστεύετε εσείς,τον χαρακτηρίζετε όπως σας γουστάρει και τον στοχοποιείτε.Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι η αρχή του φασισμού και του ρατσισμού.
Κατα τα άλλα η Χ.Α τυχαία μπήκε στη βουλή.Είδε φως και μπήκε.
Κάντε επιτέλους και μια αυτοκριτική ορισμένοι και μην νομίζετε πως έχετε συνεχώς δίκιο και τα ξέρετε όλα.Δείτε ότι οι πρακτικές σας είναι αυτές που οδηγούν τον κόσμο που βαρέθηκε πια να ακούει κοσμοθεωρίες σε πιο ακραίες κατευθύνσεις.

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζα έχω μια απορία. Εσυ υποτίθεται ότι είσαι αντιφασιαστας και εντελώς δημοκράτης κλπ κλπ. Γιατί τότε σβήνεις σχόλια (όχι υβριστικά) που δεν σου αρέσουν?? Ε? Ε? Ε? Ε?