Τετάρτη, Ιουλίου 25, 2012

Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ,ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ


ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΩΣ ΤΟ "ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ" ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟ!!!
Ζητώ δημόσια συγγνώμη για το πραγματικά ατυχές και κακόγουστο αστείο που δημοσίευσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Twitter. Λυπάμαι και ντρέπομαι για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν, ούτε να προσβάλλω τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Το όνειρό μου είναι συνδεδεμένο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δε θα συμμετείχα σε αυτούς αν δεν σεβόμουν απόλυτα τις αξίες τους. Οπότε, δεν θα μπορούσα να πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων και φυλών. 
Ζητώ συγγνώμη από όλους τους φίλους και συναθλητές που μπορεί να προσέβαλα ή να ντρόπιασα, την Εθνική Ομάδα Στίβου, καθώς και τους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν την αθλητική μου καριέρα και πορεία. Ακόμα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή μου και την οικογένεια μου.
ΠΡΕΖΑ TV
25-7-2012

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση κατά τις Παπαχρήστου έβγαλε η Γιάννα από τη συνιστώσα της Εκάλης του ΣΥΡΙΖΑ.Έτσι για να μην ξεχνάνε μερικοί τους χορηγούς τους.

Ανώνυμος είπε...

8:34
Δεν πειράζει του χρόνου!

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι στο τουΐτερ να ανοίξετε λογαριασμό με ψευδώνυμο. Σκεφθείτε το καλά. Ζούμε αναρχο-κόκκινη χούντα. Μαρξισταριό του κερατά. Με το παραμικρό μας κυνηγάνε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑΚΙΑ ...............
ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΛΩΤΣΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

1) Άσχετα από το ποιά είναι η θλεση του καθένα για το γεγονός, σίγουρα η κοπέλα αυτή θα χρειαστεί τη στήριξη των αρμοδίων, σε επίπεδο ατόμου, γιατί ξαφνικά όλος ο κόσμος (στην κυριολεξία ΟΛΟΣ ο κόσμος) προβάλει πάνω της (σαν σε εξιλαστήριο θύμα) την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί για την Ελλάδα, λόγο της έξαρσης του ρατσισμού. Το φαινόμενο είναι πραγματικό, η βία κατά ξένων είναο γεγονός. Όπως γεγονός είναι ότι στην ειδησιογραφία παρουσιάζονται γνώμες που συνδέουν αυτά τα κρούσματα με συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους. Ο καθένας ας διαμορφώσει τη γνώμη του πάνω σε αυτό, αλλά σχετικά με την αθλήτρια, ακόμα και αν αποδειχτεί ότι όντως το σχόλιό της είναι ηθεκημένα ρατσιστικό, ΔΕΝ πρέπει να "λιντσαριστεί", σαν να είμαστε σε μεσσαιωνικό σκηνικό. Ο ρατσισμός δεν θα παταχτεί έτσι, το αντίθετο, θα αποκτήσει άλλον ένα "μάρτυρα".

2)Οι Έλληνες, δεν θέλουμε ούτε αναρχο-κόκκινη, ούτα φασιστική-ακροδεξιά χούντα. Θέλουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Καλό είναι ακόμα και στην αντίθετη πλευρά, να διακρίνουμε ΑΔΕΛΦΟΥΣ, έστω και παραστρατιμένους (κατά τη γνώμη μας πάντα ο χαρακτηρισμός) και όχι εχθρούς. Διαφορετικά, η οικονομική κρίαση σε συνδυασμό με το τυφλό μίσος, μπορεί να οδηγήσει αδέλφια να σφαχτούνε. Το έχουμε κάνει το λάθος μία φορά σαν Έθνος..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!. Μόνο ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδας, από ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, μπορεί να είναι εκείνοι που σαν λύση των προβλημάτων, προπαγανδίζουν τον εμφύλιο διαχωρισμό.

ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..καλα να παθει...με χορηγο την χρυση αυγη τι περιμενε..τωρα εμαθε...Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

https://twitter.com/papaxristoutj/status/225627924324290561/photo/1/large Δείτε αυτή τη φωτογραφία που έχει αναρτήσει η κ. Β. Παπαχρήστου στο twitter. 45άρι πιστόλι "Μολών λαβέ"! Με αυτό θα πήγαινε στο Λονδίνο; Άρα, δεν έκανε αστείο με τα κουνούπια στο Twitter... Πρόκειται για μια (αθώα) Χρυσαυγίτισσα!

Ανώνυμος είπε...

θα μπορούσε να κερδίσει εκτός από μετάλλιο και θέση βουλευτή στη χα. δυστυχώς μ αυτά που είπε περί ανθρώπων και φύλων.. ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΧΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΒΟΥΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...


ΠΟΥΤΣΑ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ, ΠΟΥΤΣΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!
ΚΛΑΨΕ ΜΩΡΗ, ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακομα με αυτη τη μαλακισμενη ασχολειστε?Δεν υπαρχει καμια ειδηση πιο σοβαρή?

Ας παντρευτεί το Κατσαριδιάρη να τη δέρνει κι όλας στη διάρκεια του σεξ.Αν βεβαια το παιδι δεν εχει παθει στειρότητα απο τις αμφεταμίνες.....

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε τα πιπάκια η Βουλίτσα μας. "Συγνωμη" δεν το ηθελα,δεν ανηκω σε πολιτικο χωρο κλπ κλπ.Παει να μαζέψει τα ασυμάζευτα

Τωρα κακομοίρα μου δε σε σώζουν τα τσιμπουκάκια.Ισως αυτά να σε έσωζαν στο προπονητή σου για να σε προωθήσει στο αθλητικό κύκλωμα.

Ομως δεν εγινες ρόμπα μονο στην Ελλάδα αλλα σε όλο το κόσμο και ειδικότερα στη παγκόσμια αθλητική κοινότητα.Ξεχνα τη καριέρα σου τωρα απλως μια και είσαι λαμόγιο δες εκει περα μηπως μπορεις να βγεις σε καμια διαφημιση σερβιέτας η να γυρίσεις κανένα λεσβιακό με το άλλο το μπάζο τη Ντούβλη μπας και βγάλεις κανένα φράγκο.Μπάζο σκυλομούρα ε μπάζο.Μια πούτσα αράπη σίγουρα δε σε χάλαγε.....

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο μαλλον της το έγραψε δικηγόρος.Αποκλείεται αυτό το τσουτσέκι να ξέρει να εκφράζεται κατά αυτό το τρόπο.

Ομως καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.Η ρετσινιά της ρατσίστριας-νεοναζί της βγήκε σε παγκόσμιο επίπεδο οποτε αντε να τη βγάλει τώρα

Αν και εδώ που τα λέμε τα ήθελε το κωλαράκι της...Φαε τον αποκλεισμό τώρα

Ειδικά οι ξένοι είναι πολύ ευαίσθητοι σε θέμα ρατσισμού.Παλιότερα ειχαν διακόψει ένα ολόκληρο ματς μονο και μόνο επειδη μερίδα οπαδών κορόιδευε τον Ανρί σαν πίθηκο

Ανώνυμος είπε...

Ειναι τοσο χαζή η κοπέλα που αντί να κλείσει αμέσως το λογαριασμό για να σταματήσει να γινεται ρομπα τον εχει ακόμη ανοιχτο.

Εκτος απο τις φωτος με τα περιστροφα,εχεις και το εξης βιντεο βάλει

http://www.youtube.com/watch?v=h1geh_MfaOM

οριστε και το screenshot απο το twitter

http://img94.imageshack.us/img94/8917/ae8d067f327f429dbe7b003.png

ειναι το πάνω πάνω tweet που λέει hellenic air που δινει το Link στο βιντεο "γάμα τον κωλότουρκο"

οριστε και το twitter της http://twitter.com/papaxristoutj

οσο κατεβαίνετε κάτω θα δείτε και άλλα "διαμάντια"

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σε όσους σιχαμερούς δημοσιογράφαρους που έτρεξαν να χαντακώσουν το κορίτσι για ένα λάθος. Το κομμουνισταριό σε όλο του το μεγαλείο.
Φυσικά στα δελτίς έβαλαν μόνο τα κομμουνιστικά σχόλια και όχι σχόλια της ανεξέλ ή της χ.α.

Ανώνυμος είπε...

h kopelatsa einai fasistario!!! Den peirazh sthn epomenh zoh... mporei na exei pio polh myalo!!!