Τρίτη, Ιουλίου 10, 2012

ΦΙΣΕΡ: ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ


Επίθεση κατά των Ελλήνων πολιτικών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Αυστρίας, Χάιντς Φίσερ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως έκαναν ηλιθιότητες, ενώ καταδίκασε και την την τακτική επίθεσης κατά ολόκληρου του ελληνικού λαού.
Ο Χάιντς Φίσερ, παραχώρησε συνέντευξη στην δημόσια αυστριακή τηλεόραση στην οποία και μίλησε για τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και το Δημοσιονομικό Σύμφωνο τα οποία εγκρίθηκαν από την Αυστριακή Βουλή λέγοντας πως θα τα επικυρώσει με την υπογραφή του, αφού πρώτα εξετάσει ενδελεχώς το περιεχόμενό τους.



Στην συνέχεια ο Αυστριακός πρόεδρος δεν υιοθετεί την στάση της Γερμανίας όσον αφορά το Δημοσιονομικό Σύμφωνο όσο και το ΕΜΣ, ενώ παρατήρησε πως θα μπορούσαν να εξετασθούν από το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας μόνο μετά την υπογραφή τους από τον ομοσπονδιακό πρόεδρο.
http://www.iefimerida.gr
ΠΡΕΖΑ TV
10-7-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kaula to banner!!exeis authereto?taktopoihse to gia na mporeis na to metavivaseis!geia sou re preza GRECO merakli!

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε θα ασχολείστε με το τι λέν οι νεοαποικιοκράτες για την ελλάδα;
Τα συμφέροντά τους και τα συμφέροντά μας.
Είναι γνωστό πως εφαρμόζουν την αφαλίτικη μέθοδο του καλού και κακού μπάτσου (στη περίπτωση της Αυστρίας ο πρόεδρος είναι ο καλός μπάτσος και η υπουργός οικονομικών ο κακός).
Η όλη μέθοδος μόνο τους απογόνους των ναζί και των αποικιοκρατών ευνοεί.
Αφήστε τον κ.Φίσερ (που παρεμπιπτόντως δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του,τόσο ασήμαντος είναι) στα ασφαλίτικα παιχνιδάκια του και ασχοληθείτε καλύτερα με την επανεκλογή του 69χρονου προέδρου της Ισλανδίας,που έβαλε σε δημοψήφισμα την αρνηση πληρωμής του ισλανδικού χρέους,με αποτέλεσμα οι Ισλανδοί να διαγράψουν το χρέος τους μονομερώς,χωρίς να ανοίξει μύτη!!!!

Ανώνυμος είπε...

...Διόρθωση: Δεν είναι απόγονοι των ναζί, αλλά εβραιογερμανοί, δηλ. οι κηνηγημένοι των χιτλερικών.