Κυριακή, Ιουλίου 29, 2012

12,1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ!


Εκτεθειµένος προσωπικά ο Αντώνης Σαµαράς µετά την αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ της περασµένης Κυριακής ότι το ΜΦΙ, µε πρόεδρο τον αδελφό του, Αλέξανδρο, πήρε επιχορήγηση µε διαδικασίες εξπρές, 22 µέρες µετά την ορκωµοσία του!
Μέχρι πριν από 10 µέρες, προφανώς δεν είχατε ακούσει ποτέ για το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ). Ούτε κι εµείς. Και, για µας και για σας, έτσι θα έµενε -στην αφάνεια- αν δεν τύχαινε να προεδρεύει σε αυτό ο πρωθυπουργικός αδελφός, Αλέξανδρος Σαµαράς. Και, εντάξει, εσείς κι εµείς δεν το είχαµε ακούσει. Αλλά να µην το γνωρίζουν καλά-καλά οι ίδιοι οι αγρότες;


● Ενα Ινστιτούτο που περηφανεύεται -στο επίσηµο site του- ότι λειτουργεί ως άµεσος συνεργάτης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων και ότι «η ερευνητική του δραστηριότητα προσδιορίζεται από τις ανάγκες της Ελληνικής γεωργίας και τα προς αντιµετώπιση προβλήµατά της»!
● Ενα Ινστιτούτο που απασχολεί σχεδόν 100 άτοµα και, στους χαλεπούς καιρούς που ζούµε, απολαµβάνει την πολυτέλεια ενός ετήσιου προϋπολογισµού που αγγίζει τα 6 εκατ. ευρω!
διαβάστε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής, 29-7-2012
ΠΡΕΖΑ TV
29-7-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: