Τρίτη, Ιουνίου 12, 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ...
Οι αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους που εδώ και καιρό αποτελούν καθημερινότητα, δεν είναι φαινόμενο που απαντάται μόνο στα πιο αδύναμα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, όπως επιβεβαιώνεται από το νέο κρούσμα σε αυτήν την αλυσίδα του θανάτου. Την Τρίτη έθεσε τέλος στη ζωή του ένας 77 χρονος πολιτικός μηχανικός στην Κηφισιά και σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε φθάσει σε αδιέξοδο λόγω χρεών.



Ο αυτόχειρας αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του έξω απ' το σπίτι του, στη συμβολή των οδών Παναγίας Ελευθερώτριας και Χειμάρας, στην Κηφισιά. 


Ο 77χρονος βγήκε γύρω στις 5.30 το πρωί απ' το σπίτι του, στήριξε το κυνηγετικό του όπλο στο έδαφος και αυτοπυροβολήθηκε. Οι γείτονες που ξύπνησαν από τον πυροβολισμό, βρήκαν το θύμα, που φαίνεται πως υπέκυψε αμέσως στα τραύματά του, πεσμένο σε μια λίμνη αίματος στο δρόμο.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, είχε φτάσει σε αδιέξοδο λόγω χρεών. Σε σημείωμα -που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- άφησε, αναφέρονται τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο του διάβημα και συμβουλές προς τους οικείους του.


Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
12-6-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: