Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2011

ΈΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ RULES


Να απαντήσει ο γνώστης και όψιμος υπερασπιστής των συμφερόντων του Δημοσίου στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας  προς τον Πρωθυπουργό για τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών και το κόστος του σχετικού εξοπλισμού που προμηθεύτηκε η ΕΥΠ (http://prezatv.blogspot.com/2011/12/blog-post_6963.html#more).
Βέβαια η ιστορία δεν έχει τελειωμό σε αυτή τη χώρα, αφού έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζής όταν του ζητήθηκε να ελέγξει δύο συμβάσεις της ΕΥΠ, τη σύμβαση επισυνδέσεων και τη σύμβαση συντήρησης ραδιογωνιομετρικού δικτύου, αυτός δήλωνε αναρμόδιος!!!
(http://www.opinionpost.gr/news/wp-content/uploads/2011/04/10.jpg).



Αρμόδιος ωστόσο ήταν και μάλιστα εργάστηκε με υπερβάλλοντα ζήλο ως διώκτης του συνδικάτων, ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και ΕΛΤΑ.


Για άλλη  μια φορά ο κ. Ρακιντζής απαξιώνει το θεσμό του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Στα 5 χρόνια της θητείας, που επιμηκύνθηκαν σε 7… τι έργο παρουσίασε; Ας θυμηθούμε μερικές μόνο υποθέσεις τις οποιες γνωριζε...


την πωληση της ΑΓΕΤ Ηρακλής στην Καλτσεστρούτσι που έγινε με πλήρη γνώση ότι η μητρική της Φερούτσι έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει. Ο κ.Ρακιντζής ως μέλος του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, ανακριτής και εισηγητής της υπόθεσης, έβαλε στο αρχείο την παραπομπή του Μητσοτάκη για την πωληση της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ... 


-        Τη Ζαχοπουλιάδα οπου παρά το γεγονός ότι είχε καταγγελίες , δεν έστειλε την υπόθεση στην εισαγγελία


-        Την εξαφάνιση από τον Γενικό Δ/ντή της Οικονομικής Επιθεώρησης των 13 εντολών ελέγχου για τις χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Πολιτισμού επί Ζαχόπουλου; (http://prezatv.blogspot.com/2011/04/blog-post_3224.html).


-        Την εγκατάσταση παράνομης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα του σπιτιού του (http://keraies.wordpress.com/2011/02/13/lamogios/)


ΠΡΕΖΑ TV
19-12-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: