Κυριακή, Μαΐου 10, 2009

BILDERBERG IN GREECE:ΣΤΟ ΠΟΔΙ Η ΕΥΠ,ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ,Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ,Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

Το τριήμερο 14–16 Μαΐου ο Λαιμός της Βουλιαγμένης θα γεμίσει αστυνομικούς με πολιτικά, λιμουζίνες και τζιπ με φιμέ τζάμια, ήχους από τις μηχανές των F16 που θα «χτενίζουν» την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο Astir Palace.

Η 57η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ θα φέρει στη χώρα μας ορισμένες από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του πλανήτη. Εστεμμένοι, διπλωμάτες, υπουργοί, επιχειρηματίες και εκδότες, μέλη ή προσκεκλημένοι της περίφημης Λέσχης, θα «καταλάβουν» για τρεις ημέρες το συνεδριακό κέντρο του Αστέρα.

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή θα είναι δρακόντεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της τριήμερης συνάντησης των «Μπιλντερμπέργκερς» θα βρίσκονται σε επιφυλακή η Πολεμική Αεροπορία, το Λιμενικό και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Ορισμένοι από τους προσκεκλημένους πάντως, φαίνεται ότι διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις για την επάρκεια των μέτρων, με πρώτο τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ –και μόνιμο μέλος της Λέσχης– Χένρι Κίσινγκερ, που ενημέρωσε ότι δεν θα παραστεί στη φετινή συνεδρίαση.

Η συνάντηση της Αθήνας,θα έχει ξεχωριστό διπλωματικό ενδιαφέρον. Γιατί αναμένεται να συμμετάσχει το Νο 2 του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζέιμς Στάινμπεκ. Με την ευκαιρία θα έχει κατ’ ιδίαν συνομιλίες με την υπουργό Εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία θα πάρει το λόγο στη διάρκεια της τριήμερης συνεδρίασης της Λέσχης. Θα έρθουν επίσης ο ειδικός απεσταλμένος του Μπαράκ Ομπάμα για το Αφγανιστάν Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ και ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιαπ ντε Χουπ Σέφερ. Βέβαιη θεωρείται η άφιξη του πρώην ΥΠΕΞ της Τουρκίας και νυν τσάρου της οικονομίας κ. Αλί Μπαμπατσάν, ο οποίος θα προσελκύσει γύρω του πολλούς ενδιαφερόμενους να μάθουν τι συμβαίνει στην Τουρκία.

Στη λίστα των προσκεκλημένων «φιγουράρουν», μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Ρόμπερτ Ζέλικ, ο υπουργός Οικονομίας των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ, ο επικεφαλής του Οικονομικού Συμβουλίου των ΗΠΑ Λάρι Σάμερς, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο Καρλ Μπιλτ, υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας -που από την 1η Ιουλίου θα αναλάβει την προεδρία της Ε.Ε.- η βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, και της Ολλανδίας, Βεατρίκη. Εκπρόσωπος της Λέσχης στην Ελλάδα θεωρείται ο πρόεδρος της Coca Cola – 3E κ. Γ. Δαυίδ. Ακούγεται επίσης ότι έχουν προσκληθεί ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Τ. Αράπογλου, ο καθηγητής κ. Λ. Τσούκαλης από το Ελληνικό Ιδρυμα Αμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και ο διοικητής του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμης.

Εντελως τυχαια,το επόμενο Σάββατο ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής θα πραγματοποιεί περιοδεία (πιθανότατα στη Χίο) και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου θα βρίσκεται στην Κίνα....Θα στειλουν ομως στη συνεδριαση δικα τους παιδια...οποτε θα τους τα μεταφερουν ολα χαρτι και καλαμαρι...

ΠΡΕΖΑ TV
10-5-2009


e-tipos

Διαβαστε επισης:
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΣΤΟ ΠΟΔΙ Η ΕΥΠ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: